blattar ?

Jag förstår inte, jag har inget emot blattar snarare tvärtom. Jag umgås med några st så kallade "blattar". Och dessutom så har jag respekt för dom, så vad får ni det ifrån ?

Kommentarer
Postat av: Anonym

tog du bort inlägget du skrev om blattar/muslimer ?

2009-01-16 @ 23:26:16
Postat av: Anonym

okej .

2009-01-16 @ 23:27:25
Postat av: Anonym

hörru paulina din jävla orre, du e fan fulare än en gris översminkade sminkorre

2009-01-16 @ 23:42:14
Postat av: a

ni alla är fula.

2009-01-17 @ 00:20:43
Postat av: Anonym

Dom kommer hit, lever på bidrag, deras barn får gå i skola, men endå så skiter minoriteten i att ens gå ut med slutgiltiga betyg. de täcker 80% av befolkningen på fängelsen. Jag som helsvensk skulle aldrig tänka tanken att åka ut i förorterna utan risk för att bli dödad.

Välkommen till mångkulturen!

2009-01-17 @ 00:52:13
Postat av: Jonas

Hörru du "Anonym" sk invandrare är de som gjort sverige rikt, vid Industriella Rev var då invandringen började, för mestadels från Ryssland. Det var då Sveriges ekonomi blev bra, och du ska fan inte sitta och snacka skit om dom, låt deras "barn" gå i skola, de är väl lika mycket födda här som du är? Sveriges samhälle skulle aldrig fungera utan invandrare, och du verkar ens inte veta vad invandrare är så låt mig förklara kort, Invandrare= Ej född i sverige.

Utländskt bakgrund= Förälder/föräldrar från utlandet men är född i sverige.



Och säg mig, hur många känner du som lever på social bidrag? Läst aftonbladet? Du verkar vara så jääävla svensk,så du har väl inga utländska kompisar så hur fan vet du om det?

Bögjävel. Skjut dig själv. Var stolt istället.

2009-01-17 @ 02:37:05
Postat av: Anonym

hej, jag vill först säga att din blogg är jätte bra!! :)

jag undrar vad du ändvänder för läppstift och läppglans om du nu använder läppglans på :)

kram

2009-01-17 @ 08:09:44
Postat av: N

hahah till dig anonym.. omg vad patetisk. och vrf är du anonym förresten? och varför är du rasse för? shitt vad dum i huvet! håller me om det jonas skrev.

2009-01-17 @ 10:14:18
Postat av: Anonym

du kmmntera en annan blogg att du hatar oss o sååvidare.... .. . . .. . .. .Sen tyyp du snakka skit om de som bär slöjjaIDJOT!!!//.......

2009-01-17 @ 10:18:48
Postat av: Anonym

va fan betyder orre?

2009-01-17 @ 10:31:18
Postat av: TILL N OCH JONAS.

ni är sj'lv anonyma? haahahah

2009-01-17 @ 10:34:59
Postat av: moona

hahahah chcok synd din anonyma rasse!

tror du helt ärligt att våra familjer VILLE flytta hit från första början? Nej såklart, det är inte många som vill rida på åsna i veckor , använda falsk pass och allting ba för att komma till sverige. utan nej, dom gjorde det för dom är tvungna. hellre det än att dö i bomber eller hur? TÄNK EFTER sverige är ett jävligt schysst land som tar emot så mycket men du ska också tänka att vara krimminell har absolut ingenting med kulturen att göra. herre min skapare. som om tex kulturen i marocko är att vara kriminell etc? dom flesta kriminella i sverige kanske är blattar visst, men det är ingen som säger att dom gör rätt. du ska inte anklaga alla blattar för att vara så bara för att kanske en av tusen är så, så tänk efter jävligt noga innan du öppnar din käft och bara snackar för du vet inte ett skit.

som någon sa det var invandrarna blandannat ryssarna , italienare och greker och tyskar som byggde upp sverige från första början med företag restauranger, etc.



kort sagt det ingår inte i någons fucking kultur att vara kriminell och de är de många svenskar måste förstå. !




puss&hej

2009-01-17 @ 10:52:14
Postat av: K

Håller med moona och jonas helt och hållet.

Du "anonym" ta tag i fakta innan du slänger ut dig en massa skit.

2009-01-17 @ 12:49:08
Postat av: Anonym

Själv har jag utlänsk bakgrund men är jag kriminell? Nej. Har jag någon gång gjort någonting minsta kriminellt? Nej. Jag har aldrig snattat & aldrig gjort någonting brottsligt. Det mest brottsliga jag har gjort är väl att slänga bananskal på marken, och det är ju knappast åtalbart. Min familj lever inte på bidrag, mina föräldrar jobbar båda på SEB och har normal lön. Så att alla invandrare skulle leva på bidrag är bara skit! Inte minsta sanning i det! Visst, vissa lever på bidrag och vissa är sjukt otacksamma över att få vara här. Men det finns svenskar som beter sig ungefär lika hemskt som invandrare. Klart det finns många otacksamma invandrare som går runt och säger hur dem hatar svenskar och så vidare, men dem är rätt ut sagt bara idiotiska jävlar! För det är lika fördomasfullt som att svenskar går runt och säger hur dem hatar blattar. Det är rasism, fast åt andra hållet. Jag håller fullt ut med att invandrare kan vara rasistiska mot svenskar! Men att säga att alla invandrare är så är bara fel & fördomsfullt det med!



Så visst, vissa invandrare behöver lära sig respekt, men det behöver vissa svenskar också, precis lika mycket! Det är också långt från alla invandrare som är otacksamma över att vara här och även långt ifrån alla invarndrare som lever på bidrag!



Ville bara få det sagt. Läser din blogg & tycker den är bra. Kramar!

2009-01-17 @ 13:38:51
Postat av: Anonym

asso fuck rasister! ja fattar inte va ni skriver, cok dömma, kan inte ni liksom skriva ordentligt?: tjejen,, paulina,, kommenterade en massa skit om blattar och de som bär slöja. hon sanckade skit om de.. .OKEJ ???!!!



de e inte braaaaaaa



fattarni ???



hon kränker oss typ =P men ahah,, ,de e inte skämmt,,, de e allvarligt !! ,,



BLÄ PÅ RASISTER !!



2009-01-17 @ 16:49:59
Postat av: Anonym

orre betyder; typ; hora eller bitch...typ.

2009-01-17 @ 16:50:39
Postat av: hiba

du anonym som snacka skit om blattar , du ska fucking vara tacksam , annars skulle du nt sitta och käka donken elr jag venne vad, för allt de där har vi blattar hämtat till ruttna svergie , så va tacksam ist för att sitta o klaga , ni svnnar har nt gjort ett skit,de är vi blattar som har byggt upp erat land fan , skääääääms

2009-01-18 @ 13:47:08
Postat av: julia

HAHAHAHAHHA : Jag som helsvensk skulle aldrig tänka tanken att åka ut i förorterna utan risk för att bli dödad. ditt fucking cepe barn hahahah jag har bort i förorten hela mitt liv och är svensk och jag har inte blivit dödad? XD du har seriösa problem

2009-01-18 @ 16:21:32
Postat av: Anonym

hatar er alla mer än allt.

2009-01-19 @ 05:56:30
Postat av: ååhh!!!!!!!

MEN HERREGYYYD , KOLLA PROCENTUELLT I FÄNGELSERNA HUR MÅNGA INVANDRARE SOM SITTER INNE? nu menar jag inte väst asiater , utan ryskar, polacker och albaner. Är det slump?

NEJ!



Jag är inte rasist så , men jag är emot att man ska ta med sig sin kriminalitet till ett land som man fått hjälp med bidrag osv för tills man hittar jobb.

Och svenskar borde vara mer stolta över sig själva! Sverige har nästan aldrig haft någon svält kris jämnfört med t ex afrika, där två barn dör varje minut eller vafan det va i svält?

Man ska vara stolt över att vara född i ett land som har råd att ta hand om de som inte har det bra.

Men Sverige borde ta hand om de med svenskt medborgarskap innan de börjar tänka på "de andra" från andra länder.



TÄNK EFTER VILKA DET ÄR SOM BEGÅR BROTT?



Men , svenska politiker osv . Är "rasistiska" men ingen vågar tala om det. Dom sätter flyktingar i samma område och när allt deras hat från deras länder som de bodde i innan samlas i en ort så blir det knas.

varför ta med sin kultur när man bor i ett nytt land?

OMG!

damp.



OCH MÅNGA invandrare är rasister mot svenskar, eller vita. Sverige är för fegt !

stå upp svenskar!

2009-01-21 @ 00:27:53
URL: http://stureplan.blogg.se/
Postat av: hehe

FUCK YOU ALL!

2009-01-21 @ 00:31:32
URL: http://oskar.blogg.se/
Postat av: Anonym

vrf ska man inte ha respekt för dom :s haha ?

2009-01-28 @ 21:49:41
Postat av: Anonym

Det var ett jävla snack om att "invandrare begår flest brott" du borde ta en titt i tidningarna eller efterlyst lite oftare.

Du kan inte mena allvar när du påstår något sånt.

Inte heller att "alla invandrare går på bidrag"

De flesta har höga utbildningar men eftersom de kommer till ett främmande land med ett främmande spårk så blir det svårt att få ett jobb som tex läkare. och de där med att inte våga bo i förorten var bara för roligt, sluta vara så jävla skraj för jag tror inte någon vill dig något.

Ta reda på lite fakta nästaa gång du bestämmer dig för att skriva något sånt.

Little retarded kid..

2009-02-04 @ 00:37:57
Postat av: sharrre@pea

jag hatar blattar jag är inte stolt någostans för jag är de jag vill bara att alla kurder ska dö och alla andra ska resa från landet och sen beskutas JÄVLA BLATTE JÄVLAR ÅK HEM DÄR NI KOM IFRÅN puss älskar dej paow

2009-02-19 @ 15:57:00
Postat av: svar till: sharrre@

jag e själv blatte, jag ser mig själv som en blatte jag är stolt och kommer från bangladesh,är född och uppväxt här i sverige. vadå alla kurder ska dö? och jag håller med mona&jonas. ja, om någon blatte dvs utländare ser det du har skrivit kommer dom att leta upp dig o klå dig, e 100% säkert på det eftersom vi säger inte så om svenskar? det är inte som om vi sitter och pratar om svenskar för att vi har tråkigt. utan det finns några svenskar som inte ens accepterar invandrare. ex, det stod i tidningen som jag läste att det var en kvinna med en slöja och hon sökte jobb så kom hon dit och de sa att hon inte fick jobba där pga slöjan? rasistiskt eller hur? så tänk för dig innan du för säger något.

2009-02-19 @ 16:24:23
URL: http://noelys.blogg.se/
Postat av: En förvånad mamma.

Jag har hittat Nabil!



...eller egentligen var det ju han som hittade till min blogg. Jag blev nyfiken på hans blogg eftersom han lämnade en kommentar på mitt inlägg rubricerat "valborg". Han tycker sprit är skit, vilket är otroligt upplyftande eftersom han är 16 år gammal. Det finns tyvärr alldeles för många tonåringar som dricker alkohol - med tråkiga, sorgliga & tragiska slut.



Det var skönt att hitta en kille som skriver att han inte gillar alkohol & droger. Han skriver dessutom otroligt bra & personligt som får en att vilja följa hans liv. Tyvärr har han inte haft det så lätt…



Han har själv valt ut två inlägg i sin blogg - som han tycker är betydelsefulla. Jag tycker att de är så bra skrivna, känns bra att han sätter ord på sina tankar & känslor!



Länk till inläggen;



"I'm forced to think hell is a place called home..."; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/04/06/i%E2%80%99m-forced-to-think-hell-is-a-place-called-home/



"Mobbning är utan tvekan det värsta som finns..." ; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/05/05/mobbing-ar-utan-tvekan-det-varsta-som-finns/



Jag hoppas inte du ser detta som spam, och sprid gärna bloggen genom att skriva ett inlägg om honom, du får jättegärna använda dig av beskrivningen ovan. Bort med Kenza, blondinbella & alla andra onödiga bloggare... in med Nabil, en kille som tveklöst sticker ut ur mängden - någonting som vi alla egentligen bör sträva mot.

2009-05-10 @ 14:51:27
Postat av: Anonym

jag vet att det är lite sent att skriva nu, men svar till moona:



Du skriver själv att "dom flesta kriminella i sverige kanske är blattar visst", sen skriver du att det bara är 1 av 1000 blattar som begår brott.



Jag fattar inte riktigt hur du tänkte där? Men iaf, det är ju bevisat att blattar våldtar mer och sånt, det kan vara för att dom kommer från länder med jättestränga regler, så kommer dom till sverige, och tror det är fritt fram, bara för vi inte är lika strängt land som de landet invandraren kom ifrån.



Sen pratar du om nånting "tror du det är kul att blabla blaa.."



Nej det tror vi inte, verkligen inte! Men då ska dom ju fan vara tacksamma att dom får komma till sverige! ELLER HUR?!?!? Inte vandalisera och säga att alla tjejer i sverige är horor och att alla svennar är mesiga osv. Eller hur?!



Jag menar, jag är helt svensk, men det finns fortfarande många ställen i sverige jag aldrig skulle kunna sätta min fot på, pga att det är så stora problem områden, det bor så många invandrare där. T.ex. rosengård, nu har till och med branmännen vägrat åka in dit och släcka bränder, för blattarna skär av slangarna till vattnet, HUR FAN ÄR MAN FUNTAD DÅ?! VA? VA? VA? Så nu måste polisen åka in och släcka bränderna!



Sen att det görs ca 21 anmälningar i månaden, får det inte dig att tänka lite?! Det är ju nästan en anmälnning mer dag!



Blir bara så jävla irriterad och arg på blattar som kommer in till det här landet och bara förstör, jag vet, många är tacksamma, men många är också odrägliga! Politikerna kanske också borde tänka på att inte skicka alla invandrare till 1 och samma ställe. Det skapar också problem.



Och tro mig, jag vet exakt vad jag pratar om.



Sen var det nån som skrev att "blattar" inte alls begår fler brott än "svennar" här i sverige, men du, vi är 8 miljoner svenskar, varav 1 miljon blattar, så det kanske inte är så konstigt va? Men om man skulle ta lika många svenskar som utländska så hade det blivit den största kriminella gruppen blivit de utländska, i alla fall om man tänker på våldtäckter och sånt. Det är bevisat faksitkt att svenska män är en av de grupper som våldtar minst.



Så där ser ni!



Det var allt jag ville säga.

2009-05-24 @ 23:27:01
Postat av: Linn

Här var det livat! :)

2009-06-17 @ 16:45:54
Postat av: sara

herregud. som en tjej med uträndskt bakgrund kan jag ju enbart säga att jag tycker att ni ALLA är lite knasiga i huvudet. :)

vafan liksom. vi bor i ett och samam land. kan vi inte bara komma överrens med varann? måste svennar hata blattar o blattar hata svennar??

samhället ärju bara fööör vrickat..

2009-06-29 @ 00:07:56
Postat av: KURDPOWER!!!!!!!!!!!!!!!

DEN SOM TYCKER ATT KURDER BORDE DÖ

BÖRDE DÖ SJÄLV

OCH DE DÄR ME ATT BLATTAR GÖR MER BROTT ÄN SVENNAR FET JÄVLA LÖGN. TILL ALLA SVENNAR INSE ATT SVERIGE INTE SKULLE VARA ETT SKIT UTAN BLATTAR BITCHES !!!!

KURDER KURDER KURDER KURDER KURDER KURDER KURDER

2009-07-22 @ 18:25:50
Postat av: Anonym

Rätta mig om jag har fel, men Leif GW Persson har berättat att ungefär 50% av alla brott som begås av invandrare. Jag skulle inte välja påstå att brotten har med kulturer att göra utan snarare en bristande flyktingpolitik. Vi tar in alldeles för mycket invandrare i Sverige utan att ens kunna hantera hälften! Allting slutar med att invandrare klumpas ihop i förorter och skapar sina egna samhällen. Barnen hänger bara med andra invandrarbarn och de vuxna umgås bara med andra vuxna invandrare. Detta gör att man får otroligt svårt att integreras i det svenska samhället och kan i sin tur leda till brott då man blir diskriminerad pga av den dåliga integrationen.

2009-09-03 @ 04:18:36
Postat av: stolt blatte

ALLA FKNG RASISTER , KNULLA ERA MAMOR OKEE :S? HOORUNGAR

2009-09-26 @ 22:56:16
Postat av: Anonym

Alla rasister gå o sug kukar era gawad, jag hoppas verkligen att ni ALLA DÖR, ni e inte människor SPOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAR på er horUNGAR, aa era mammor e horor

2009-10-09 @ 13:14:39
Postat av: Anonym

knullan upp ditt jävla smink fejja jävla hora det e din manmma som e det går inte och sej att allas mammor e horor

2009-11-01 @ 11:02:21
Postat av: anonym

Jag hatar också rasister men asså de där sista kommentarerna var lite övredrivna asså jag är 13 år (föräldrar invandrare) men till och med jag kan behärska mig så ni som skrev massor i slutet kan hålla sin mun och bajsa på sig ... förresten så bor inte alla invandrare på förorten , jag bor liksom på östermalm?? hallå inte en förort.. Chaaauuuu :P

2009-11-03 @ 18:47:44
Postat av: antonio

haha fan va alla klagar på blattar ibland asså. såklart att det finns blattar som är idioter,fast man ska inte tro att alla är så för det. jag är född i sverige har utländska föreldrar. som jag säger nu så är det vi blattar som tar hand om det mest skit jobben, vi har resturanger vi är städare osv. som inte vanliga svenksar har för ni ska alla ha kontosr o allt sheit. och förorten o herregud fan tror du att det är krig överallt man än går eller. fan såkalrt man kan gå som svenne i förorten man behöver inte bli nedslagen för det. det finns till och med blattar som har 100 gånger bättre betyg i skolan sj så gick jag ut skolan med mvg i alla ämnen och jag är blatte och jag är itne en sån blatte som sitter hemma hela dagarna.jag går ut är med kompisar sj så har jag mängder av svenska kompisar.

2009-11-25 @ 23:12:17
Postat av: alexandra

vet att jag är sen, men hallo vadå de mest blattar som våldtar?

ooorka, det är det inte alls och det är inte blattar som begår mest brott, svenskar gör det också.

och det är inte alls farligt i förorten jag har bott i en förort i Göteborg hela mitt liv, visst det har hänt saker men gud, de kmr svenskar hit varje dag och inget händer dom.

och ja, jag är själv blatte men vafan ja har bättre betyg än vissa svenskar i min ålder, så tänk efter innan ni öppnar er käft!! ;)

2010-01-05 @ 02:02:01
URL: http://alexandrastankic.blogg.se/
Postat av: marcus

om du är så dum så du umgås med blattar får du skylla dig själv en vacker dag

2010-01-11 @ 10:37:18
Postat av: marcus

jaha om du nu umgås med blattar får du ta och skylla dig själv. om du inte visste det så ser blattar ner på kvinnor så om dom misshandlar dig och våldtar dig så kommer ingen bry sig och inte jag heller får om du e så korkad att du umgås med dom så får du fan ta och skylla dig själv!

2010-01-21 @ 11:56:51
Postat av: marucs

till alexandra brotten har ökat med 80% sen alla blattar har börjar ströma in förklara det?

2010-01-21 @ 11:59:12
Postat av: marucs

ja om ni blattar nu inte gillar (skit) jobben vi har i sverige, so what? åk hem till ert hemland i stället där det regnar bomber!

2010-01-21 @ 12:01:31
Postat av: marucs

Alla rasister gå o sug kukar era gawad, jag hoppas verkligen att ni ALLA DÖR, ni e inte människor SPOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAR på er horUNGAR, aa era mammor e horor (verligen moget skrivet)

2010-01-21 @ 12:03:14
Postat av: marucs

det är sverige och många tx jag tycker du ska vara förbjudet att ha slöja like mkt som det är att ha keps inomhus, blattar ska vara jävligt tacksamma för att dom får så jävla mkt som dom får och inte komma hit och tro att dom kan bete sig som skit.

2010-01-21 @ 12:12:51
Postat av: marucs

du parolina eller vad du nu heter inte för att vara oförskämd men.....du ser ärligt ut som ett fnask som tigger om att bli våldtagen, så för din egen skull ändra still illa snabbt.

2010-01-21 @ 12:16:16
Postat av: marucs

och angående det många säger att blattar hjälpte sverige från början är bullshit det var USA som hjälpte oss och det är skillnad på arbetskraft och massinvandring snälla ni tänk litte!

2010-01-21 @ 12:20:24
Postat av: marucs

jonas det med att rassar kan ta och skjuta sig själva o sånt skit man säger på dagis tycker jag är jävligt omoget av dig det bevisar att du inte är att dug bättre än racisterna själv

2010-01-21 @ 12:23:00
Postat av: marucs

och en fråga till blattarna varför söger ni alltid knulla din mamma? till skilnad från er som misshandlar era mammor så har svenska kvinnor och män like mkt värden.

2010-01-21 @ 12:27:23
Postat av: marucs

stavade mkt fel pga jag har inte lust att lägga ner tid på såna här skit bloggar

2010-01-21 @ 12:28:44
Postat av: marucs

btw sverigedemokraterna får min röst :)

2010-01-21 @ 12:30:23
Postat av: bajs

ni är knostiga

2010-01-21 @ 14:53:03
Postat av: Philip Törnqvist

Varför har du respekt för blattar? Vad har de gjort för att förtjäna det förutom att komma hit och bete sig som de svin de är?

2010-01-24 @ 15:00:32
URL: http://www.lunarstorm.se/philiptornqvist
Postat av: marcus

jag har ingen respect för blattar, kommer aldrig att ha heller.

2010-01-26 @ 11:51:57
Postat av: marcus

jag gillar mitt land och ska rösta på svergidemokraterna

2010-01-26 @ 11:53:14
Postat av: ullsockor

När Sverige började ta in invandrare så höjdes brottstatistiken. Det finns inget tvivel om det. Därmed är det inte sagt att alla invandrare är brottslingar. Och de så kallade läkarutbildade invandrare som kör taxi för att de inte får jobb som läkare ar bara en myt. Skulle du vilja gå till en läkare som har förfalskade betyg eller gått en medioker utbildning i medicin? Socialstyrelsen vet faktiskt vad de gör. Annars har jag sett massor av utlänska lkare på sjukhus med varierande svenskkunskaper.

Gruppvåldtäkter, personrån, ock sk bötning fanns inte i Sverige innan denna massinvandring.

Eftersom många invandrare i Sverige hatar svenskar och föraktar oss, vi är ju svennar och horor allihop, så är min fråga Vad gör ni här?

Åk tillbaka och kämpa för att ni ska få demokrati.

Men det är bekvämare o leva på bidrag som jag och mina förfäder har jobbat ihop.

Sanningen är den att i er kultur så kan ni ALDRIG KOMMA ÖVERENS! familjeklanerna ska bara hämnas i generationer. öga för öga....

Ni är fegisar!

2010-02-25 @ 10:24:11
Postat av: Hype

Ni svenskar varför ska ni alltid behandla oss som skit? Men om någon gör de med mig säger ja bara... Ja knullar han/hons liv

2010-03-12 @ 18:54:27
Postat av: Hype

FUCKIN BLEKFISAR

2010-03-12 @ 18:55:07
Postat av: marcus

vi behandlar inte er som skit, hur kan du påstå att vi behandlar er som skit när ni får komma till sverige och få så jävla mycket som ni får? det är ni som behandlar svenskar som skit! att ni kommer från ett tufft land så betyder det inte att ni kan komma hit och bete er hur fan ni vill! så kom fan inte och påstå att vi behandlar er som skit!!

2010-03-18 @ 12:03:52
Postat av: 14/88

SÄGER BARA EN SAK!!!



HEIL HITLER!

LÄNGE LEVE DET TREDJE RIKET

2011-04-17 @ 22:42:07
Postat av: Dad

Konstigt att min dotter blev rånad av BLATTAR på sin Iphone4.

Det stod bara blattar, runt henne och hån-log.

Jag kommer att hämnas,var så säker!

2011-08-19 @ 18:16:50
Postat av: Anonym

rösta på sverigedemokraterna så slipper vi dom.

2012-02-19 @ 13:10:44
Postat av: Anonym

rösta på sverigedemokraterna så slipper vi dom.

2012-02-19 @ 13:13:11
Postat av: Anonym

Jag är uppväxt i Bromma i den så kallade rika delen. Jag har en del dyra kläder och ägodelar. En gång när jag var på fel sida av bromma blev jag förföljd av ett invandrar gäng. Dom hann ifatt mig och rånade mig på min iphone 4+ alla mina pengar. Jag har aldrig varit rasist men efter detta börjar jag fundera om det verkligen är rätt att ta in så många invandrare och sätta dom på samma ställe. jag vågar inte vara utanför rika områden, ifall jag nu skulle bli rånad eller misshandlad. Invandrare har ett starkt hat mot rika svenskar.

2012-04-01 @ 02:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0